В живота на всеки човек много често се случват съвпадения и случайности, който го зиненадват. Например неща които човек прави или преживява и имам чувството, че вече са му се случвали. Това е само едно от малкото неща за който се замислих.
Чувствата и мислите са най – необяснимите и загадъчни мистерии, които всеки изпитва и носи в себе си. Съвпадение ли е , че те успяват да преминат всякакви граници и бариери. Ще кажете за какво говоря? Ами много просто. Колко от нас са се влюбвали, а после е трябвало да се разделят с любимия човек, било то за кратък или по-дълъг период. Тогава чувствата не изчезват и всеки един от влюбените ги носи в сърцето си и ги споделя макар и мислено с другия. Нима ние не усещаме даже и на 300 км разстояние как някои силно ни обича и как липсваме на някои ?
И не само. Да поговорим и за мислите. На всеки един от нас поне веднъж му се е случвало да мисли за даден човек и веднага след това този човек да се свърже с него чрез телефон, skype, имейл. Понякога е въпрос и на вътрешно усещане. Тези неща не се обесняват, те се изпитват. Ако някои силно ти липсва и е в мислите ти този някой го усеща. Усеща тъгата ти и изпитва неспокойство. Понякога и сънищата определят това. Дори и да се събудиш сутрин и да не помниш съня си, когато си сънувал обичания човек усещаш неприятно чувство, което доста дълго след това не те напуска. А явлението да извикаш някого само с мисли? Вярвате ли в това? Аз да. Мислите предизвикват събития особено когато са подтиквани от силни чувства. Повярвайте ми любовта може всичко , тя е тази благодарение на която мислите и чувствата преминават всякакви граници и бариери.